"wat de pot schaft" is live!

menu 2 februari zondag 

- vanaf 17 uur gaan onze deuren open

- reserveren is lief, zo voorkomen wij voedselverspilling. Reserveren zou je tot een dag van te voren kunnen doen maar we begrijpen het natuurlijk dat je verhinderde bent en we houden rekening met last minute beslissers 

- menu is inclusief één drankje naar keuze

- wij denken ook aan kinderen dus mocht ons menu niet in de smaak vallen hebben wij altijd patat en kipnuggets op voorraad en natuurlijk ijsje

- ter plekken eten of afhalen

- bij grotere bestellingen die naar eenzelfde adres worden besteld liefst van te voren doorgeven

*wij zijn HACCP gecertificeerd en wij volgen strenge richtlijnen omtrent hygiëne in de keuken en wanneer met voedsel en drank wordt gewerkt. Zo willen wij de kans op besmettingen tot de minimum beperken, maar we kunnen het helaas niet altijd voorkomen.

Heeft u een allergie of heeft u bepaalde dieetwens? Geef dit aan ons s.v.p. door! 

 

HACCP Certificaat van Bekwaamheid

MENU

versgebakken donkere abdijbrood

vegetarische stoofpotje met rode linzen laurierblad en komijn

licht pittig gekruide kippendijen gemarineerd in room en olijfolie rode paprika chili en komijn

TOETJE

Carrot Cake Muffins met Botercrème (Worteltaart)

óf 

Zoete Pannenkoek met Stroop Slagroom en Ijs

*inclusief een drank naar keuze

_________________________________

vegetarisch  13,50 p.p.

met kip 16,50 p.p.

*extra patat of kindermenu niet inbegrepen, vraag naar de mogelijkheden

 

Onze eerste menu staat klaar en hopelijk prikkelt jullie smaakpapillen want wij houden van lekker smullen! En dat kan ook zeer goed met dit stoofpotje die ik al jaren met veel plezier samenstel van uien, rode linzen, aardappelen en winterpeen... soms voeg ik iets groens aan toe.. misschien een broccoli of juist wat spruitjes, Chinese kool of Paksoi. Ik geloof in de kracht van kruiden en dat wij met de juiste combinatie prachtige smaken kunnen creëren. Daar ben ik ook niet bang van, om kruiden te gebruiken. (kruidig koken is niet zelfde als scherp of pittig koken) Omdat ik zelf zoet/ pittige smaken lust kan ik je deze stoofpot met laurier en komijn echt aanraden! Zwarte peperkorrels kunnen bij mij ook niet ontbreken. Dus vooral, lekker dippen met heerlijke brood uit eigen oven! 

Dit gerecht kan ook vegetarisch besteld worden, dan zonder de kippendijen. Laat dit vooral aan ons weten, scheelt je ook in de kosten! 

 

Wat de pot schaft

Wat de Pot Schaft is bedoeld om kleinschalig gerechten te serveren of bestellingen af komen halen. Omdat wij een dorpshuis en geen restaurant zijn kunnen wij helaas niet over een groot voorraad beschikken, daarom is de keuzemogelijkheid bij ons toch beperkt. Wij willen graag met dagverse en eerlijke producten werken, en we hebben een kleine keuken. Zo blijft bakken en koken ook leuk en creatief! Over creativiteit gesproken te hebben, ik heb voor jullie een klein portfolio samengesteld over de mogelijkheden, zowel gerechten als menukaarten.

 

*De afbeeldingen zijn enkel ter illustratie en zijn eigendom van Aig'n Heerd. Voor Regelgeving omtrent Copyright kunt u onze AlgemeneVoorawaarden raadplegen.