*ik kook graag en ik kook met kruiden, omdat kruiden de smaak bepalen van het eten, zo kan ik mijn creatieve kant uitleven. ik volg zelden instructies op vanuit kookboeken, maar vooral als inspiratiebron vind ze leuk om naast een kopje koffie te bladeren. Traditionele recepten, vooral vanuit de gastronomie van Hongarije heb ik vanuit huis meegenomen.

Wij hebben altijd verse ingrediënten op voorraad en wij kiezen voor kwaliteit, daarom doen wij onze inkopen vaak lokaal.'

het dorpshuis is elke donderdag tussen 17u en 19 uur geopend met verse broodjes | frituurhapjes | huisgemaakte soep | toetjes | 


onze frituurhapjes

 

patat 2,5 

grote patat 3,75

portie bitterballen (8stk) 4,75

broodje kroket 3,25

broodje hamburger  3,5 

frikandel/ kroket/ mexicano 2,25

 

sauzen

mayo/ curry/ ketchup 0,25

speciaal/ pinda/ oorlog 0,75

 

 

 

onze broodjes 

broodje XL tonijnsalade (huisgemaakt) 

broodje XL pikante makreel 

5

panini chorizo, rodepesto, jalapeño

panini groenepesto, tomaat, mozzarella

 4,5

Tosti Chorizo 

3,5

maaltijd van de dag 

Hongaarse Kippen Paprikas 

9,5

toetje

huisgemaakte brownie

2,25

wij hebben altijd verse ingrediënten op voorraad om heerlijke hapjes van te maken!

wij zijn graag klant van Hanos, Sligro en Makro. Hiernaast kopen wij zoveel mogelijk lokaal, bij voorbeeld onze vleeswaren en de beroemde gehaktballen bestellen wij keer op keer bij NatuurlijkWeiedevlees

Het is mogelijk om je bestelling bij ons op te eten. Dus kom je uit de streek? Kom gezellig bij ons binnen. 

bel ons;  +31(0)6 341 033 27

whatsapp ons; +31634103327